lesidee kleuters juf Anke


Over Juf Anke

Sinds 2005 deel ik lesmateriaal op mijn site jufanke.nl. Ik wil anderen hiermee inspireren en enthousiasmeren. Daarnaast schrijf ik, samen met Els, voor Kleuteruniversiteit, Praxisbulletin, De Vier Windstreken en Lemniscaat. In 2017 is ons eerste eigen boek verschenen: Spelen met prentenboeken!
Welkom op jufanke.nl
- lesideeën voor de kleuterklas -

Vakantie!

Wat fijn dat je dit schooljaar gebruik gemaakt hebt van jufanke.nl. Ik wens je een heel fijne zomervakantie en hoop je daarna weer hier te zien ;)!

kleuters zomer vakantie

Klaar voor het nieuwe schooljaar

Handig! Hier vind je een startset voor het nieuwe schooljaar met dagprogramma's, lesroosters, dagritemekaartjes, kleurplaten voor wensjes en tips waar je aan kunt denken bij de organisatie van je groep. Alles is naar eigen inzicht aan te passen.
--> startset
--> inspiratie voor de hoeken en spel
--> inrichting van het lokaal
--> beschrijving van een dag in een kleutergroep

nieuw schooljaar kleuters juf Anke

Start van het schooljaar - gouden weken

Op school starten wij met de gouden weken. Deze staan in het teken van groepsvorming. Door middel van gezellige, groepsvormende acitiviteiten willen we een fijne groep vormen voor het nieuwe schooljaar. Bij de kleuters nemen we dit letterlijk. Bij ons staat álles in het teken van goud. Het inloopwerk, de verjaardagskalender, de werkjes én de gezellige activiteiten. Wij gaan voor een gouden schooljaar! ---> ideeën voor de start

activiteiten kleuters schooljaar gouden weken juf Anke

Nieuw! Twee vechtende eekhoorntjes

Voor de Kinderboekenweek 2018 zijn we op zoek gegaan naar een boek met het thema van de Kbw: 'vriendschap' én met het thema herfst. Dat is gelukt! Ons project Twee vechtende eekhoorntjes staat nu online!

--> Bekijk het project Twee vechtende eekhoorntjes

Kinderboekenweek 2018 vriendschap herfst juf Anke kleuters


 

- Advertenties -


facebook juf Anke